Един от най-популярните музиканти идва за първи път в България

Със своите седем издадени до момента албума за последните десет години, Ед Шийрън се превърна в един от най-успешните британски музиканти. И въпреки че в последно време преживя доста трудности в личен план със загубата на едни от най-близките си приятели и диагностицирането с рак на съпругата си, той не спира да прави музика.
Само тази година Ед Шийрън издаде два албума – “-” (Substract) и Autumn Variations. Това без съмнение е развълнувало феновете му по цял свят, но тези в България имат нов повод за радост.
На 31 август 2024 г. британецът ще пристигне за първи път у нас за концерт на националния стадион “Васил Левски” в София. Събитието е част от “+ – = ÷ x” Mathematics турнето, с което музикантът ще обиколи Азия и Европа.
Предстоящите дати в Азия са първите на Шийрън от 2019 г. насам, а европейските концерти са продължение на миналогодишното му посещение на континента. Той вече обиколи САЩ, където постави няколко рекорда по посещаемост на концерти, включително в Лос Анджелис и Ню Джърси.
За концерта на британеца у нас билетите ще бъдат в продажба от 10 ч. на 26 октомври на ticketstation.bg, а още информация за събитието и съвети как да бъдат избегнати спекулативни сделки, организаторите споделят тук.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Репродуктивните проблеми на Хафтор Бьорнсон

Хафтор Бьорнсон си е завоювал славата на един от най-силните мъже на планетата. И не заради ролята му на Планината в Game of Thrones, а с нечовешките си постижения на силов атлет (Strongman). Бьорнсон след това реши да направи голяма промяна и свали много килограми, за да излезе на ринга […]