Арми Хамър проговори – когато и обвиненият в сексуално насилие е бил сексуално малтретиран

През януари 2021 г. Арми Хамър попада под светлините на прожекторите, след като се появиха твърдения, че е изпращал съобщения със сексуалните си фантазии на жени. По това време няколко жени обвиниха актьора в сексуално насилие. Той обаче отрече.
Сега Арми Хамър разкрива, че след като скандалът избухва, е направил опит за самоубийство. Това, което го кара отново да мисли трезво, са двете му деца Харпър и Форд.
Признанията на актьора обаче не спират дотук. В интервюто си за Air Mail той разкрива също, че през 2017 г., в период, в който е бил нещастен, изневерява на тогавашната си съпруга Елизабет Чембърс. Освен това потвърждава, че е имал връзка с Ефи Ангелова (една от жените, обвинила го в сексуално посегателство), която е по взаимно съгласие.
В първото си интервю след обвиненията в сексуално насилие отпреди две години Арми Хамър изненадващо признава, че когато е бил едва на 13 години, е бил сексуално малтретиран от църковен пастор, пише Us Weekly.
“Това, което направи за мен, беше, че въведе сексуалността в живота ми по начин, който беше напълно извън моя контрол”, споделя актьорът. След този случай сексуалните му интереси преминават към такива, които изискват той да контролира ситуацията. И не крие, че този момент е бил “опасен прецедент в живота” му.
В интервюто Арми Хамър отрича обвиненията в сексуален тормоз още веднъж, като обяснява, че за него целият смисъл в секса е “взаимното удоволствие” и ако партньорът му не се забавлява, то и той не се забавлява.
Явно актьорът наистина е преосмислил случилото се, тъй като в интервюто казва също, че признава грешките си и поема отговорност за факта, че е използвал хората и се е отнасял с тях по-лошо, отколкото е трябвало. Но в същото време споделя, че не би се върнал назад във времето и не би променил нищо от това, което му се е случило.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алисия се търкаля полугола сред столове и телефони ВИДЕО

Алисия най-накрая извади нова песен, след като месеци наред феновете й се чудеха какво прави и защо не пуска музика. Изпълнителката наскоро промотира новия си проект “Телефона”, а реакциите в мрежата вече са повече от пиперливи. Премиерата на видеоклипа певицата направи наскоро в онлайн канала си в YouTube, но освен […]

Subscribe US Now