Битката на Дрю Баримор с алкохола

Дрю Баримор искрено е коментирала борбата си с алкохола в двата си мемоара Little Girl Lost и Wildflower. От тях научаваме също, че детството ѝ не е било никак лесно, но пък сега е силна жена, която не позволява на трудностите да я “спъват”.
Според актрисата човек сам избира как да вижда обстоятелствата. Тя самата отказа да бъде потискана заради преживяванията си от детството и заради това се смята за истински бунтар. Освен това опитът от детството си Дрю Баримор казва, че ѝ е помогнал да я направи по-добра майка на двете си дъщери Олив и Франки Копелман.
Връщайки се назад към миналото на актрисата, няма как да не отбележим сблъсъка ѝ с алкохола още от ранна детска възраст. Тя става известна, когато е едва на седем години, с участието си във филма “Извънземното” от 1982 г., като само година по-късно изпива първото си питие.
Приблизително на същата възраст Дрю Баримор започва да придружава майка си, актрисата Джайд Баримор, в нощен клуб, където свободно ѝ дават алкохол и наркотици.
Когато е вече на 12 години, Дрю вече е посещавала рехабилитационен център. Но въпреки че е трезва от 2019 г. насам, признава, че все още живее в страх да не се върне за рехабилитация.
“Това е единственото нещо, от което, за съжаление, не мога да се отърся. Почти съм сигурна, че всичко това ще изчезне всеки момент, ще ме затворят отново и ще загубя работата си”, споделя актрисата в интервю за Los Angeles Times.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марго Купър с неочакван ухажор в "Сървайвър" СНИМКИ

Марго Купър е сред номинираните след последните игри в “Сървайвър”. Моделката със световноизвестна слава обаче, има стабилен гръб в буквалния смисъл на думата в лицето на ММА боеца Жоро Валентинов. Брюнетката, която засега не показва много сила в игрите, все пак е твърдо решена да се докаже, каквото и да […]