Марго Купър с неочакван ухажор в “Сървайвър” СНИМКИ

Марго Купър е сред номинираните след последните игри в “Сървайвър”. Моделката със световноизвестна слава обаче, има стабилен гръб в буквалния смисъл на думата в лицето на ММА боеца Жоро Валентинов.

Брюнетката, която засега не показва много сила в игрите, все пак е твърдо решена да се докаже, каквото и да й коства това, а за целта често взима съвети именно от мускулестия мъжага, който май й е хвърлил око. В живота си тя често се занимава с благотворителност и е виждала всякакви съдби, затова сега иска да си докаже и колко е силна.
Благо Джизъса търси жена на Жоро Валентинов след “Сървайвър” СНИМКИ

“Между двамата май ще става нещо, ама ако Марго излезе сега, ще ни лишат от развръзката”, пише почитетател на екстремното шоу в социалните мрежи. А друг му приглася с думите: “Не е зле да остават по-често насаме, защото е видно, че добре се разбират, а Валентинов гледа да го играе джентълмен”.
Дали Марго Купър обаче, няма да си тръгне още след послединте номинации, предстои да видим./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ева Тепавичарова бясна на Васил Драганов, разнищи лъжите му

Сагата около скандалния развод на актьора Васил Драганов и съпругата му Андреа не само, че продължава да разтърсва арт средите, но и да въвлича нови и нови популярни лица, сред които и това на актрисата Ева Тепавичарова. Малко, след като скандалните подробности около раздялата бяха изнесени на показ, бе тиражина […]

Subscribe US Now