Трансджендър дъщерята на Мъск, която не иска да има нищо общо с него

Факт е, че най-често говорим за Илон Мъск, когато става дума за Tesla, SpaceX и колонизирането на Марс. Разбира се, и за Twitter в последно време.
От време на време в личния живот на милиардерът се случва нещо интересно и светлината на прожекторите бива насочена натам. Сега случаят е точно такъв.
От Reuters разбираме, че 18-годишният син на Мъск – Ксавие Алекзандър Мъск, е подал молба до съда в Лос Анджелис името му да бъде сменено, както и половата идентичност. Като причини можем да обобщим като две.
Първата е, че Ксавие се обяви като трансджендър жена и иска полът във всичките му лични документи да бъде променен на женски. С тази промяна следва и промяна в името, но за момента то не е официално известно. Твърди се обаче, че то ще е Вивиан.
Втората е, че не иска да има нищо общо с биологичния си баща и да бъде свързван с него по какъвто и да било начин. Тя е едно от много деца на Илон Мъск, като майка ѝ е Джъстин Уилсън, с която милиардерът се разведе през 2008 г.
Става ясно, че документите в съда са били подадени през април, а точно месец по късно Мъск изрази подкрепата си за републиканската партия, която иска да прокара закони, с които да бъдат ограничени правата на трансджендър хората в САЩ.
Поне към момента не е ясно как и защо се е стигнал до разрива в отношенията между Илон Мъск и трансджендър дъщеря му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жени и Тачо се събраха! Ето на какво учат сина си СНИМКА

Жени Калканджиева се събра с мъжа си Стефан Манов, видя репортер на БЛИЦ. Скандалната двойка преживя няколко кризисни момента, но изглежда са намерили отново път към себе си в името на техния син.  Съпрузите показаха как прекарват времето си. И не, не става въпрос за безсънни купони и много алкохол, […]