Когато Виктор Стоянов е открит за раздялата

Виктор Стоянов придоби широка популярност след като участието си в първия сезон на “Ергенът”. Тогава той избра Виктория Капитонова за победител, но нещата между двамата не се получиха.
Въпреки това Стоянов успя да срещне любовта в лицето на Мария Тарашманова и през последните две години двамата бяха неразделни. Оказва се обаче, че са се разделили.
Разбираме това от профила на Виктор Стоянов в Instagram, където той публикува видео с избрани лични моменти от връзката си с Мария.
За фон чуваме как гласа му и някои откровения, които споделя. “Научих много за любовта през последните две години. Научих се да споделям чувствата си и да разбирам по-добре чуждите”, казва във видеото Виктор Стоянов.
Но твърди, че най-важното нещо, което е научил, е какво е истинска любов. Стоянов не казва какво е довело до раздялата с половинката му, но загатва, че през тези години са направили някои грешни решения, показали са слабости и са се случили недоразумения. А несподелените чувства и липсата на достатъчно добра комуникация също са били част от проблема.
В коментарите под поста пък виждаме, че повечето последователи на Виктор Стоянов го поздравяват за смелостта да споделя толкова лични неща.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременността - най-голямото предизвикателство и приключение на Ивет Лалова

В края на миналата година Ивет Лалова ни зарадва с новината, че заедно със съспруга й Симоне Колио са в очакване на първата си рожба. Двамата ще станат родители през април, а докато дойде този важен момент, те се наслаждават на всеки ден от бременността, която също е изпълнена с непознати […]

Subscribe US Now