Диана Димитрова се пусна дибидюс и нагорещи до червено мрежата СНИМКА

Диана Димитрова явно се е отдала на изкуството, а темата и скандала с Юлиан Вергов, сякаш вече са леко приглушени, или поне привидно изглежда така. Докато стане ясно актрисата отново накара хората да говорят за нея, но този път заради сексапила си.

Брюнетката не остави почти нищо на въображението наскоро, качвайки в профила си в социалните мрежи кадър, който спря дъха на мнозина. Всъщност става дума за картина, не за снимка, на която има чисто гола русалка, в чието лице мнозина разпознаха самата Диана.
Диана Димитрова показа голямата си любов с много лична СНИМКА

Всички са убедени, че Димитрова е нарисувала самата себе си и е била доста реалистична, съдейки по формите и размера на прелестите, които предизвикаха нещо страшно в мрежата, истински пожар, който възпламени мъжката половина от последователите й.
Диана Димитрова скочи и на Костадин Костадинов, направи го на нищо СНИМКА
Кой точно е искала да впечатли най-вече с тази картина Диана Димитрова, не става ясно, но пък е сигурно, че мераклиите в списъка й се увеличават постоянно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хванаха го: Вергов мина на другия бряг, вече е в прегръдките на...

Преди да избухне скандала с Диана Димитрова, Юлиан Вергов се славеше като голям женкар, но ескалацията на отношенията му с колежката му от “Откраднат живот” срути из основи този имидж за броени дни. 51-годишният актьор май вече се е отегчил от жените и все по-често предпочита да е в мъжка […]

Subscribe US Now