Хванаха го: Вергов мина на другия бряг, вече е в прегръдките на…

Преди да избухне скандала с Диана Димитрова, Юлиан Вергов се славеше като голям женкар, но ескалацията на отношенията му с колежката му от “Откраднат живот” срути из основи този имидж за броени дни.

51-годишният актьор май вече се е отегчил от жените и все по-често предпочита да е в мъжка компания, пък било то и докато съчетава работните ангажименти с приятните моменти в свободното си време. Това поне става ясно и от скорошни негови публикации в социалните мрежи.
Подложиха Юлиан Вергов на жестока атака, той призна, че…
На един от скорошните си постове в Инстаграм, например, Вергов е в опасна близост с колегата си Иван Радоев, като двамата така мило са се гушнали, че умиляват всичките си последователи. Вергов и Радоев работят заедно от години – и в “Комиците”, и в “Столичани в повече”, а сега са и на турне в Щатите, а компания им прави Моню Монев.

Естествено, както се случва обикновено, и слуховете за тях не закъсняха, а според най-пикантните – Юлиан и Иван са преминали прага на приятелството си и са станали доста по-интимни, пише “Марица”.
Юлиан Вергов стана за подигравка на дъщеря си, ето причината СНИМКА
За това, че е възможно Вергов да е бисексуален, всъщност се говори от години, а преди време той беше почти неразделен с Владо Карамазов, за когото пък е обществена тайна, че е на другия бряг, уточнява още изданието.

Любопитна подробност е, че Юлиан Вергов е имал и други публични прояви на мъжка интимност. В “Като две капки вода”, например, когато Дарин Ангелов, имитирайки Камелия, облечен в женски дрехи и с грим, седна в скута му, целуна го по устата и му каза: “Обичам те, Юли”. Самият Вергов тогава не изглеждаше нито смутен, нито раздразнен, даже сякаш му хареса./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Новият флагман на Xiaomi счупи рекордите

Xiaomi представи новите Xiaomi 14 и 14 Pro в Китай миналата седмица, а на 31 октомври устройствата официално влязоха в продажба и моментално счупиха рекордите на компанията. Според публикация на компанията в Weibo, серията Xiaomi 14 е счупила рекорда от предходната година за продажби в първия ден и всички бройки […]

Subscribe US Now