Диана Димитрова призна нещо любопитно и намекна за… СНИМКА

Наскоро Диана Димитрова отново избухна с доста пиперлив коментар, адресиран най-вероятно до колежката й в “Откраднат живот” Ралица Паскалева, а повод стана поредния лайф на “Като две капки вода”, в който Паскалева участва в дует с Димо Алексиев.

Броени дни след островърхите си реплики обаче, Димитрова показа къде точно се намира и на колко релаксиращи гледки се наслаждава. Разбира се, очаквано, под поста на брюнетката, заваляха серия от коментари. Актрисата първо пусна свеж кадър от морето, но без да уточнява къде точно се намира, а малко след това и още две снимки с доста любопитен коментар.
Диана Димитрова имала връзка с оператор, а сега е със…

Не е ясно кой е човекът зад обектива, който снима Диана Димитрова, но по всичко личи, че е някой специален, при все, че тя е излязла като топ модел. “Привързаността трябва да свършва там, където започва вероломството”, пък вкарва допълнително в размисли тя с коментара си.
Преди няколко дни Димитрова информира феновете си, които следят с интерес развоя по делото, заведено срещу Вергов, че е входирала и нова жалба срещу него в СРП. “Навявам се, че повърхностното разследване ще бъде забравено и тези, които излъгаха ще понесат наказателна отговорност за думите си”, написа актрисата в профила във Фейсбук.
Нови свидетели на побоя над Диана Димитрова: Знаем какво се случи, време е да ви го кажем!
Както вече едва ли има някой, който да не е чул или разбрал, актрисата обвини своя колега Юлиан Вергов във физическо насилие срещу нея по време на снимките на сериала “Откраднат живот”. Мнозина от актьорската гилдия застанаха на страната на актьора, но се намериха и такива, които открито да подкрепят думите на актрисата. “Вярвам в обективните действия на прокуратурата”, завършва Димитрова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Марк Зукърбърг в 25 факта

Днес, 14 май, рожден ден празнува американският програмист и предприемач в областта на Интернет технологиите, най-известен със създаването на социалната мрежа Facebook (Meta). Източник: blitz.bg