Страшна издънка на Анелия в “Капките”! Такъв гаф родната телевизия не е виждала

Фолк звездата Анелия стана за смях по време на полуфинала на “Като две капки вода”. Чалга фурията сътвори чудовищен скандал, какъвто досега не се е случва в родна телевизия. 

Певицата се оплете като “пиле в калчище”, опита се тактично да се измъкне от възникналата ситуация, но Димитър Рачков не й позволи и я накара да потъне вдън земя от срам. 
На полуфинала на шоуто за имитации Анелия влезе в обувките на голямата народна певица Стефка Съботинова, а на сцената с нея излезе още един музикант. Водещите подтикнаха Анелия да го представи, но тя заяви само, че това е неин колега и приятел. Да, ама не. 

Оказа се, че Анелия дори не знае името му. Певицата беше забравила името на Тихомир Христов, но поясни, че е трябвало на негово място да бъде друг музикант, но в последния момент се наложила смяната. 
“Малко неудобно се получи, Тишо, извинявай. За първи път работим с него, много екстремно се получи”, оправда се Анелия през зрителите и жури. Те пък от своя страна не бяха удовлетворени от изпълнението на тази велика фолклорна песен и я попариха с вота си. 
Анелия не успя да се класира на финал, където отидоха Александър Сано, Краси Радков, Дарин Ангелов и Крисия./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Алек и Хилария Болдуин не спират да ни изненадват

Миналата година Хилария и Алек Болдуин изненадаха всички, като съобщиха за раждането чрез сурогатна майка на шестото им дете – Лусия. Новината дойде само шест месеца след като Хилария роди петото им бебе Еду, и то след два спонтанни аборта. В края на март семейството успя да ни изненада за пореден път […]