Цитиридис напълня драстично, вижте как изглежда вече СНИМКА

Цитиридис активно си почива, след като шоуто му излезе във ваканция още преди месец. За този кратък период обаче, тв водещият така се е разпуснал, че направо е станал двоен.

Хапването, пийването и купоните май са дошли в повече на гологлавия грък, който после трябва да мисли сериозно как да си възстанови предишната форма, защото иначе рискува да бъде спукан от подигравки в шоуто си.
Цитиридис прескача и на двата бряга, целувал се страстно с мъж ВИДЕО
Припомняме, че преди две години Цитиридис беше слаб като фиданка, а към днешна дата от този период няма и помен, защото той почти е стигнал до някогашните си 120 килограма. Потвърждението прави самият той в социалните мрежи със своя актуална снимка.

Опа! Цитиридис заби известна актриса, вече живеят заедно
Засега не става ясно нито с какво се храни Цитиридис, за да изглежда по този начин за такова кратко време, нито дали изобщо подхваща някакъв спорт между храненията. Факт е, че и в последните месеци водещият беше качил поне 10 килограма и вече провокираше коментари пред малкия екран. А сега положението е направо плачевно, пише “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Галена и Меди попариха феновете с много лоша новина СНИМКИ

Големият концерт на поп фолк звездите Галена и Меди е отложен. Това стана ясно от съобщение на организаторите в мрежата за продажби на билети. Събитието трябваше да се състои на 23 юли в Созопол, но заради непредвидени обстоятелства е преместено на нова дата, за да не остават разочаровани феновете на […]