Голям удар по Мара Отварачката! Отмениха нейно участие заради… СНИМКИ

Мария остана без планувано участие и съответно, както може да предположите, побесня срещу организаторите на събитието, в случая в благоевградска дискотека.

Те се превърнаха и главни герои в гневен пост на изпълнителката в профила й в социалните мрежи. “Тази вечер няма да гостувам в Благоевград, защото са некоректни”, хвърли обвинението си в инстаграм профила певицата.
Мария пак прекали с парада на лукса, вижте какво кара и какво си позлати… СНИМКИ

Все още не става ясно обаче, защо участието е пропаднало и за какво точно некоректност от страна на организаторите става дума. Засега Мария не хвърля никаква светлина с пояснението, че това са лични работи и не е длъжна да дава обяснение на никого.
Мария се изложи тотално! Пя на плейбейк, облечена в целофан… ВИДЕО
Според организаторите на събитието обаче, причината за проваленото участие е не заради некоректност от тяхна страна, а заради прекалено слабия интерес към изпълнителката на “Всичко е платено” в града, въпреки че рекламата за гостуването й вървяла две седмици преди това. В деня на гостуването й се оказало, че има едва 20 резервации, което било доста притеснително за едно от най-оборотните заведения в града./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Мила Кунис не затваря вратата на тоалетната

Мила Кунис и Аштън Кътчър са от известните двойки, на които симпатизираме. Просто защото са супер сладки, а и някак успешно съчетават отглеждането на децата си с работните ангажименти. След само няколко дни последният филм с участието на актрисата – Luckiest Girl Alive, ще бъде наличен в Netflix, като съвсем нормално преди […]

Subscribe US Now