Дръзките планове на Чарлз (въпреки диагнозата)

Да бъдеш диагностициран с рак е едно от най-тежките неща, които може да се случат в живота на човек. Въпреки диагнозата си, която разкри в началото на февруари обаче, крал Чарлз Трети изглежда в добро разположение на духа и готов да не спира да работи.
Още преди месеци беше съобщено, че Чарлз и съпругата му Камила планират обиколка на Австралия, Нова Зеландия и Самоа през есента. Много хора смятаха, че въпросното пътуване ще се отложи заради онкологичното заболяване на краля.
Според австралийския премиер Антъни Албанезе заяви, че страната му се готви за “възможното посещение на негово величество краля в Австралия по-късно тази година”. Именно Албанезе беше този, който разкри и първоначалната информация за кралското пътуване до страната.
“Кралят е показал състраданието си към австралийците, пострадали от природни бедствия, както и австралийците показаха съпричастност към него след раковата му диагноза. Кралят, кралицата и членове на кралското семейство са винаги добре дошли в Австралия”, цитират го Hello.
За момента от Бъкингамския дворец нито са отрекли информацията, нито са потвърдили официални планове за пътуване до Австралия. Страната е част от Общността на нациите, чийто държавен глава е британският монарх.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Андрю и Сара Фъргюсън в съда с дъщерите си - в какво ги обвиниха

Докато принц Хари се отказа доброволно от ролята си на действащ член на кралското семейство, принц Андрю, който е осми поред за наследяване на престола, бе принуден да го направи след скандалните разкрития за връзката му с бизнесмена Джефри Епстейн. Когато му бяха повдигнати обвинения в сексуално насилие, той върна […]

Subscribe US Now