Какво се случва с дъщерята на Белослава

Децата на известните личности винаги са представлявали интерес – как се развива животът им и дали са решили да следват пътя на известните си родители. 
Наскоро писахме за дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, която уверено върви по стъпките на баща си, а сега насочваме поглед към друга млада красавица. 
Божидара Йонова или Дара, както я наричат повечето хора, е наследница е на артистични роднини. По майчина линия има баба – актриса (Анета Сотирова) и майка – певица (Белослава). По бащина пък – баща (Евгени Йонов) и дядо – художници.
Нямам как всички тези артистични гени да не доведат до появата на нов артист. От ново поколение и с нови възгледи към изкуството, но стъпили на стабилната основа на традициите.
Така талантливата Божидара завършва Националната художествена академия, а през 2020 г. стартира и свой собствен бизнес в света на модата, вдъхновен от различните спортове, които упражнява – кайт сърф, плуване, сноуборд, ски. Казва, че е взела от талантите на цялото семейство. Най-много от баща си.
От профила ѝ в Instagram разбираме, че е момиче на морето и планината, което има приключенски дух, обича да спи на палатка и да кара сърф. А по всичко личи, че през 2023 г. Божидара е направила майка си Белослава и баба. От качените снимки става ясно, че Дара има момиченце, което носи прекрасното име Яна и се е родило през ноември. 
Що се отнася до Белослава, в началото на годината стана ясно, че е сключила споразумение с прокуратурата за наказание от четири месеца затвор условно с три години изпитателен срок след като през лятото на 2023 г. беше спряна да шофира в София след употреба на алкохол.
Шофьорската ѝ книжка е отнета за шест месеца и трябва да плати глоба от 150 лв. Споразумението е одобрено от Софийския районен съд и е влязло в сила още в края на септември 2023 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Уилям с първа публикация след диагнозата на Кейт Мидълтън

Няма съмнение, че семейството на принца и принцесата на Уелс преживяват едни от най-тежките си периоди. След няколкоседмични спекулации и всевъзможни коментари по неин адрес, Кейт Мидълтън разкри, че се бори с рак. И че най-трудното нещо от всичко й е било да сподели диагнозата с децата си. Семейството на […]

Subscribe US Now