Въпросът, който занимава всички фенове на Уилям и Кейт

Ако бяхме британци и почитатели на кралското семейство, които оствен това са родители на деца в училищна възраст, със сигурност щяхме живо да се вълнуваме от един въпрос. И той е кой колеж ще изберат принц Уилям е Кейт Мидълтън за децата си.
Преди няколко месеца двамата посетиха тихомълком колежа “Марлборо”. Там се учат деца на възраст от 13 до 18 години, там е завършила част от образованието си и самата Кейт. Оказва се обаче, че “Марлборо” не е единственото учебно заведение, които обмислят принцът и принцесата на Уелс.
Някои британски издания писаха, че семейството е имало таен тур и в училището “Сейнт Едуардс” в Оксфорд. Той също функционира на принципа на гимназия за деца от 13 до 18 години, а таксата за учебна година е 46 980 британски паунда.
Големият плюс на “Сейнт Едуардс” е, че се намира едва на час с кола от Уиндзор, където живее семейството на Уилям и Кейт. Освен това там се набляга доста на обществената служба – принцип, в който вярват родителите на Джордж.
“Въпрос за милион долара”, коментира служител в “Сейнт Едуардс” пред Hello – къде ще учат децата на Уилям и Кейт. Колежът е последният в списъка от “Марлборо” и “Итън” (където е учил Уилям), който принцът и принцесата трябва да ревизират. Добрата новина е, че принц Джордж все още е на 10 години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жадна за внимание - как Джей Ло ядоса Бен Афлек

В последно време изненадите от Дженифър Лопес идват една след друга. След премиерата на новия й албум This is me…now и едноименния документален филм, който проследява професионалния й път в последните две десетилетия, певицата и актриса е готова да допусне феновете си още по-навътре в личния си живот. На 27 февруари е […]

Subscribe US Now