Защо Хейли и Джъстин Бийбър нямат деца

За пореден път Хейли Бийбър е напълно откровена и разказва за живота си с Джъстин. В скорошно емоционално интервю тя обясни защо двамата все още нямат деца, въпреки че това е нещо, което толкова силно желаят.
“Няма ден, в който да не плача заради това”, споделя 26-годишната звезда пред The Sunday Times.
Хейли и Джъстин неведнъж са разкривали желанието си да разширят своето семейство. Дори директно са заявявали, че правят опити за бебе, макар и “никой да не знае колко време ще отнеме този процес.”
Двамата сключиха брак през юли 2018 г., а още след пищното сватбено тържество Хейли сподели пред Vogue Arabia, че е “обича децата и няма търпение да имам свои собствени”.
И въпреки силното си желание, с днешна дата Хейли разкрива, че се страхува да се реши на тази важна крачка. “Достатъчно е, че хората говорят какво ли не за мен, съпруга ми и за приятелите ми. И не мога да си представя, че ще трябва да се изправя срещу такива, които ще злословят за едно дете”, аргументира се тя и продължава: “Може само да направим най-доброто, на което сме способни и да отгледаме децата си в обич и безопасност.”
Откакто започна да се среща с Джъстин, Хейли се сблъска с наплив от омраза в интернет – и по-специално от страна на феновете на Селена Гомес, припомня InStyle. В началото на годината Хейли получи дори директни заплахи, след като беше обвинена, че се е подиграла с Гомес заедно с близката си приятелка Кайли Дженър.
Месец по-късно тя разкри колко зле ѝ се е отразило всичко това, добавяйки, че 2023-а е годината с едни от най-лошите моменти в живота ѝ.
По време на разговора си с The Sunday Times Хейли споменава и реакцията, която е получила във връзка с преживения от нея миниинсулт през 2022 г. “След като бях хоспитализирана, веднага се появиха спекулации със състоянието ми в интернет. А исках аз да разкажа за случилото се, със собствените си думи. Просто не искам другите да диктуват как да живея живота си”.
След което добавя и това: “Понякога ми се иска да се изолирам някъде, далеч от всички. Но от друга страна не мога просто да стоя затворена вкъщи.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изрязаната синя рокля, с която Чарлийз Терон се появи в Рим

Чарлийз Терон живее на бързи обороти. 47-годишната актриса обяви, че започва световна обиколка, чиято цел е популяризиране на последния филм с нейно участие Fast X. В продукцията тя си партнира със звезди като Джейсън Мамоа, Вин Дизел, Мишел Родригес. И докато обикаля големите градове по света и промотира филма от […]