Коя е Джесика Кроос – съпругата на Тони Кроос

Може и да не ни се вярва, но Евро 2024 е в заключителната си фаза и тази вечер ще разберем кои ще бъдат първите полуфиналисти.
Тони Кроос, който е една от легендите както на националния отбор на страната си, така и на Реал Мадрид, обяви наскоро, че спира с футбола.
А сега е чудесна възможност да разберем малко повече за жената до футболиста – Джесика Кроос. Интересното е, че и Джесика, и Тони са родени в един град – Грайфсвалд, Германия, но с две години разлика, защото футболистът е по-малкият в случая.
За Джесика не се знае много, защото не обича публичните изяви и споделянето на лична информация. Предполага се обаче, че е прекарала по-голямата част от живота и обучението си в Германия, пише EssentiallySports.
Нейната страст е телевизията, където е замесена в различни проекти. Също така се занимава с фондацията Toni Kroos Stiftung, която помага на болни деца.
Джесика и Тони Кроос излизат няколко години преди през 2015 г. да се оженят. Двамата имат три деца към момента от връзката си – двама сина Леон и Фин и дъщеря Амели. 
В документалния филм Kroos Джесика казва, че двамата са се срещнали, когато футболистът е бил едва на 18 години. И признава, че не е било любов от пръв поглед, но че Тони Кроос е страхотен човек.
Именно Джесика е изиграла важна роля в решението на футболиста да преподпише с Реал Мадрид преди години, когато договорът му е изтичал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващата роднинска връзка между Ева Лонгория и Мерил Стрийп

Може и да са изминали вече цели 20 години от началото на “Отчаяни съпруги”, но ролята на Ева Лонгория като Габриел Солис си остава една от най-запомнящите ѝ се. Все пак, именно с нея актрисата се изстреля до международната слава. Ева Лонгория е споделяла, че и до днес продължава да […]

Subscribe US Now