Изненадващата роднинска връзка между Ева Лонгория и Мерил Стрийп

Може и да са изминали вече цели 20 години от началото на “Отчаяни съпруги”, но ролята на Ева Лонгория като Габриел Солис си остава една от най-запомнящите ѝ се. Все пак, именно с нея актрисата се изстреля до международната слава.
Ева Лонгория е споделяла, че и до днес продължава да е близка с колегите си от сериала, но междувременно научаваме и че е открила изненадваща роднинска връзка с друга голяма холивудска актриса.
Самата Ева Лонгория издава в интервю за Extra, че двете с Мерил Стрийп са братовчедки. Актрисата от “Отчаяни съпруги” уточнява, че е разбрала за това чрез документалното предаване на д-р Хенри Луис Гейтс-младши Faces of Americа.
Години по-късно, когато я е видяла на събитие, така и не ѝ е казала, че са братовчедки. После обаче самата тя е чула някой да се обръща към нея с “братовчедке” и това е била точно Мерил Стрийп.
Още по-интересното е, че сега, когато работят заедно по сериала “Убийства в сградата”, продължават да се наричат една друга “братовчедке” и на снимачната площадка.
Пред списание DuJour Ева Лонгория също е говорила за изненадващата си холивудска роднинска връзка. Тогава тя споделя, че по време на първото четене на маса за четвъртия сезон на сериала, е представила Мерил Стрийп като своя братовчедка, а това доста е обърквало останалия актьорски състав, част от който е и Селена Гомес.
“Всички бяха толкова объркани, защото аз съм най-латиноамериканската личност в индустрията, а тя е Мерил Стрийп”, допълва Ева Лонгория.
Освен снимките на “Убийства в сградата” тя в момента работи и по комедийната драма Land of Women на Apple TV+, чието действие се развива в Испания, пише Us Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Да забравим за размера на пениса и да си поговорим за дължината на вагината

Изключително много се говори и пише за размера на пениса, но често пренебрегваме размера на женските гениталии. Може би никога не сме се замисляли каква е средната дължина на вагината. Истината е, че тя варира от човек на човек и това е ключът към разбирането на женското удоволствие и преживяване. […]

Subscribe US Now