Джей Ло задава новата есенна тенденция

Дженифър Лопес явно вече официално се е разделила с лятото, което несъмнено ще запомни със сватбата си. Певицата е вече съвсем на есенна вълна или поне така изглежда от поредната модна тенденция, за която разбираме от нея.
В деня, в който заветното “да” на Бен Афлек, Дженифър Лопес беше избрала млечен тон за маникюра си, който да съчетае с булчинската си визия. Но сега, вече в разгара на есента, когато сватбените ѝ вълнения вероятно са преминали, певицата е заменила дискретния си маникюр с по-дързък и забележим такъв.
Дженифър Лопес ни показва, че неутралните нюанси не са за подценяване. Освен това, са съвсем в крак с новите тенденции.
Очевидно тази есен ще властват кафеникавите цветове, а ноктите на Джей Ло в мока са идеалното вдъхновение за този преходен сезон.
За да се получи специфичният нюанс на кафявото, определен като “мока”, Том Бачик, маникюристът на певицата, смесва два цвята, пише Vogue.
Според него този маникюр съдържа настроение, като “наситените мока нюанси до дълбоките шоколадовобонбонени нюанси просто внасят топлина и изтънченост.”
Освен на правилно подбрания цвят, Том Бачик държи и на добре поддържаните нокти. Още едно напомняне от професионалист, че хубавият маникюр започва от грижата за ноктите ни.
“Съсредоточете се върху правилната подготовка, преди да посегнете към лака”, съветва той.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хенри Кавил най-после изплю камъчето

Дуейн Джонсън обещаваше, че няма да си тръгне разочаровани от киното след като гледаме “Черния Адам”, защото в него ще има изненади. И наистина се оказа, че има една голяма изненада. Тя се крие след първите финални надписи и вече няма нужда да крием каква е тя, защото самият Хенри […]