Хенри Кавил най-после изплю камъчето

Дуейн Джонсън обещаваше, че няма да си тръгне разочаровани от киното след като гледаме “Черния Адам”, защото в него ще има изненади.
И наистина се оказа, че има една голяма изненада. Тя се крие след първите финални надписи и вече няма нужда да крием каква е тя, защото самият Хенри Кавил я издаде в профила си в Instagram.
Точно така, актьорът отново ще се завърне в ролята на Супермен. Хенри Кавил казва, че е искал да мине първият уикенд на “Черния Адам” по кината, за да сподели официално, че е обратно в играта. Загатва също така, че това, което сме видели във филма, е просто началото на всичко, което предстои да видим.
Във въпросната сцена след надписите видяхме Кавил като Супермен за едва няколко секунди, но пък тази поява бе доста важна. Защото по този начин се потвърждава, че двамата герой всъщност съществуват в една и съща реалност. Което трябва да значи, че и останалите супергерой от Лигата на справедливостта също са там.
Вълнуващото е, че се дава заявка от DC и Warner Bros. за разширяване на вселената от супергерои. И може би най-после ще видим достойна конкуренция на това, което Marvel правят вече от над 10 години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Чарлз взе решение за конете на майка си

След смъртта на кралицата един въпрос продължи да тревожи голяма част от поданиците й – кой ще се грижи за всичките й любими животни, които е отглеждала в последните години. И докато въпросът с коргитата й намери щастлив отговор, този с конете й не е напълно решен. Преди дни стана […]

Subscribe US Now