Тежката загуба на Тина Търнър

На семейство Търнър за съжаление трагедиите не са му чужди. Един от синовете ѝ, Крейг, се самоубива през 2018 г., съпругът ѝ Айк умира през 2007 г., а сестра ѝ също напуска този свят през 2010 г.
Сега певицата си казва последно сбогом и с друг от синовете си – Рони Търнър. Той губи живота си на 62 години.
В петък, 9 декември, жена му – френската певица Афида Търнър обяви новината с пост в Instagram, в който го нарича неин “най-добър приятел” и още “моят бог”, “истински ангел” и “високодуховна душа”. “Този път направих най-доброто до края, не успях да те спася”, пише още тя.
Също в петък и майката на Рони, Тина Търнър, му отдаде почит с публикация в Instagram. Към качена своя снимка в описанието тя пише: “Рони, ти напусна света твърде рано. От мъка затварям очи и мисля за теб, любими мой сине”.
Според Източници на Entertainment Tonight полицията в Лос Анджелис е отговорила на радиообаждане за разследване на смърт в блок 17000 на булевард “Магнолия” в четвъртък сутринта. По информация на TMZ Рони Търнър e имал проблеми с дишането и в крайна сметка е спрял да диша, въпреки опитите на случай минувачи да помогнат. Бил е обявен за мъртъв на място от реагиралите парамедици.
Рони Търнър е роден през 1960 г. и е второто от двете биологични деца на певицата. Другите ѝ деца са осиновените от нея деца на съпруга ѝ Айк, преди развода им през 1978 г.
В живота си Рони Търнър се занимава с музика, певец е и свири в групата Manufactured Funk. За кратко се появява в биографичния филм What’s Love Got to Do with It за Тина Търнър от 1993 г., пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наталия Симеонова шокира с признания след години мълчание

Наталия Симеонова не дефилира от години в родния тв ефир и със сигурност не само отсъствието й, но и мълчанието, са предизвикали не малко коментари в публичното пространство. Феновете на тв водещата не са спирали да се питат какво се случва с нея и защо така изчезна. Факт е, че […]