Нападките на Шакира към Пике и гаджето му

Откакто излезе информацията в медиите, че Пике отново е открил любовта в лицето на Клара Чиа Марти, след като се раздели с половинката си Шакира, колумбийската певица на спира да понася удар след удар. 
Първо влюбените гълъбчета не престават да парадират със силните си чувства, като непрекъснато се появяват на различни публични места, видимо щастливи и доволни от взаимната си компания. 
Миналата седмица стана ясно и че каталунският футболист очевидно е започнал връзката си с Клара Чиа Марти, преди да се раздели с Шакира. До тази информация достигнаха фенове на певицата, които забелезяха, че по време на старо видео интервю с Пике, на заден план се вижда не Шакира, а новата изгора на спортиста. 
Както споменахме, до този момет Шакира понасяше всичко с достойство – като страничен наблюдател, който се опитва да не взима отношение по темата. До този момент обаче, защото очевидно капката вече преля чашата и певицата реши да направи малък коментар, макар и индиректно чрез музиката си. 
С песента “BZRP Music Session #53”, написана в сътрудничество с аржентинския продуцент Bizarrap, Шакира атакува бащата на двете си деца, но и новата му спътница. Тя използва игра на думи с “Пике” и “Клара”, за да стане съвсем ясно към кого са насочените острите ѝ рими.
“Тя (Клара – б.р) носи името на добър човек, но очевидно не е както звучи, тя е като теб. Желая ти успех с т.нар. ми заместничка. Дори не знам какво се случи. Ти се държиш толкова странно, дори не мога да те позная. Струвам колкото две 22-годишни. Ти размени Ferrari за Twingo, Rolex за Casio. Толкова време във фитнеса, но може би поработи малко и върху мозъка си. Където и да отида, снимки. Чувствам се като заложник, но всичко е наред”, пее Шакира на испански в своята песен.
Сингълът е слушан над 34 милиона пъти за по-малко от 24 часа и предизвика множество реакции. Някои подходиха шеговито към текста на колумбийската певица и дори я поздравиха за смелостта ѝ да каже истината, но други я осъдиха, като коментираха, че с нападките си към Пике и Клара е слезнала на тяхното ниво. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гневни зрители сринаха bTV заради интервюто на Петя Дикова с принц Хари СНИМКИ

Такова невиждано шоу в ефира спретнаха bTV и водещата Петя Дикова с излъчването на специалното 3-часово студио с интервю с принц Хари в ефира на медията, проведено от журналиста Том Брадби, че на зрителите свят им се зави. Предаването прикова зрителското внимание, предизвиквайки почти веднага редица коментари в мрежата, само че дали ефекта не […]