Най-добре облечените звезди на Оскари 2023

Черешката на тортата на филмовите награди – Оскарите, отмина преди часове. Статуетките отидоха преобладаващо при няколко филма, което никак не ни изненада. За съжаление и тоалетите на звездите не успяха да ни накарат да ахнем от изумление.
С няколко изключения, които събираме по-долу.
Кейт Бланшет за сетен път демонстрира непогрешим усет за стил в драматична рокля в черно и синьо на Louis Vuitton.
Също Louis Vuitton беше избрала Дженифър Конъли, а моделът съвършено подчертаваше също съвършената й фигура.
Louis Vuitton трети път на червения (всъщност белия) килим. Този път за Ана де Армас, която доста напомняше героинята си от Blonde в сексапилната рокля.
Нашият личен фаворит е Салма Хайек, която се появи в огнена рокля Gucci, която “танцуваше” около нея. И беше в компанията на дъщеря си Валентина (на заглавната снимка).
Пол Мескал е любимецът ни при мъжете. Случайно или не, той също е в Gucci.
Остин Бътлър се доказа като стилен пример в последните месеци. Костюмът Saint Laurent не прави изключение. Трябва да обърнем внимание и на обувките му… на ток.
Още един Saint Laurent, този път за Анди Макдауъл в скулптурираща черна рокля, с която актрисата напомняше самата статуетка Оскар.
Андрю Гарфийлд неизменно е в селекцията ни на най-добре облечените, макар да беше подходил сравнително класически този път. Костюмът му е Fendi.
Хонг Чау беше в екстравагантен модел на Prada с правоъгълен черен шлейф.
Хали Бейли пък изглеждаше като същинска принцеса на “Дисни” в приказна рокля Dolce & Gabbana.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зуека отново проплака, кошмарът му продължава

Васил Василев – Зуека не може да си намери място и определено не може да се побере в кожата си. Измамата, която преди дни го извади извън строя, продължава да се вихри. Няма как да не припомним, че вече близо 2 години Зуека не живее в България. Той захвърли актьорската […]