Ето как е изглеждал Андрей Арнаудов преди 20 години ВИДЕО

Преди няколко седмици ви показахме как е изглеждал преди 20 години продуцентът и водещ на “Фермата” Иван Христов. Сега е ред и на неговата екранна половинка Андрей Арнаудов. 

Двамата “опосуми” се иронизират и искрено се забавляват със себе и какви тийнейджъри са били. Андрей показа уникално видео отпреди 20 години и се опита да отговори на същите въпроси и днес, за да видим по какъв начин е развил мисловната си дейност. 
Подобно на Иван, Андрей също е успял да изчисти голяма част от пороците си през годините. “Имам все по-малко пороци и ставам все по-скучен”, казва той. 
Преди 20 години Андрей е смятал Мариус Куркунски за най-силният мъж в държавата, но сега сменя отговора си на Кубрат Пулев. За него майка му е била най-добре облечената жена, но сега съпругата му я измества от тази класация. 
Ето цялото видео на Андрей, в което отговаря на едни и същи въпроси преди 20 години и сега:
 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Иван и Андрей (@ivaniandrey.official)

Източник: blitz.bg
Next Post

Шок! Гери Дончева показа как кърми бебето СНИМКА

Гергана Дончева стана майка преди броени дни, а вече показва бебето в социалните мрежи. Изглежда, че не страда от суеверия, но мина всички граници със скандално стори, на което я виждаме как кърми дъщеричката си.  На кадъра красивата 37-годишна Дончева е заголила гръд, за да даде на новороденото да суче. […]

Subscribe US Now