Рев и тръшкане: Андреа така се вживя в ролята си, че шокира всички ВИДЕО

Откакто е студентка по “Актьорско майсторство” в НБУ, Андреа май сериозно се е вживяла в ролите си. Ако се чудите дали й остава време за участия, остава й, но тя няма никакво намерение да пренебрегва лекциите и най-вече упражненията си.

Наскоро поп фолк звездата публикува в социалните мрежи ново видео от театралната зала на НБУ, в която се изнасят представленията на студентите, както и репетициите им. Там Андреа и колегата ѝ играят “Лейди и скитника”, чийто оригинал е анимация от 1955 г. Коментарите оставяме на вас!
Нещо ужасно сполетя Андреа! Подозират, че е бита от Кобрата СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

В разиграната сценка няма диалози, но пък Андреа показва драматичните си умения да страда и да разкрива различни емоции, предимно дълбоко емоционални и придружени с плач.
Видеото, разбира се, моментално предизвика редица реакции в мрежата. Едва ли феновете на певицата са свикнали да я виждат точно в такава ситуация, нито пък с ежедневни дрехи, в които, както се вижда, тя явно се чувства повече от комфортно. Е, не е махнала екстеншъните от главата си, но пък нали трябва да има нещо, което да напомня за поп фолк имиджа на блондинката.
Андреа заговори за фатален край, призна, че… СНИМКА
“Дори когато играе на сцена, екстеншънът е на ниво, пише закачливо потребителка, а други отбелязват, че любимката им е супер артистична и нямат търпение да я гледат в истинска постановка. Ние сме сигурни, че рано или късно това ще се случи”. 
Наскоро Андреа се завърна и на клубната сцена и всички веднага забелязаха колко драстично е отслабнала. “Отслабнах с гладуване”, заяви по-рано изпълнителката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Специалният жест на кралицата-консорт Камила

Коледа е съвсем близо, и както е обичайно за това време на годината, редица известни личности и обикновени хора се включват в различни благотворителни инициативи. Изключение не направи и съпругата на крал Чарлз Камила. Кралицата-консорт участва в раздаването на плюшени играчки заедно с фондация Barnardo, която подпомага деца в домове […]

Subscribe US Now