С кого се забавлява на плажа Дженифър Анистън

Дженифър Анистън рядко ни прави свидетели на моменти от личния си живот. Откакто в края на 2019 г. си направи профил в Instagram, тя го използва да ни показва мигове от работата си, да споделя полезни съвети за здравословен живот и да промотира собствената си линия за козметика.
И ето че внезапно получаваме няколко кадъра от лятната ваканция на Джен.
На тях актрисата от приятели е облечена в семпъл бански, докато се наслаждава на слънцето на плажа или пък се забавлява с приятелите, с които е на почивка. А те не са кои да е – приятелката й Ребека Райт, както и колегата Джейсън Бейтмън със съпругата му Аманда Анка.
“Върнете ни пак там”, гласи текстът към снимките, което ни навежда на мисълта, че явно ваканцията на Рейчъл от “Приятели” вече е отминала. Съвсем наскоро имахме възможност да видим Джен отново по бански, само че в публикация в профила на фризьора й Крис Макмилън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новият ход на Амбър Хърд срещу Джони Деп

Въпреки скорошната загуба срещу Джони Деп и въпреки факта, че съдия от Вирджиния отхвърли искането на Амбър Хърд за нов съдебен процес по делото за клевета, което тя загуби от бившия си съпруг, актрисата е готова на всичко, за да продължи битката си. От Deadline разбираме, че тя заменя по-голямата част от юридическия си екип, като […]