Има ли нов мъж в живота на Тейлър Суифт

Макар самата тя да не го обсъжда много, много, личният живот на Тейлър Суифт е наистина интересен за проследяване – най-малкото, защото винаги цикрулират твърдения за бившите, настоящите и бъдещите ѝ половинки.
След шест години, прекарани заедно, певицата се раздели с Джо Алвин преди около месец. Нито един от двамата така и не потвърди новината, но феновете на Тейлър Суифт схванаха намека ѝ, който се състоеше в това да смени една от песните си за концертите от турнето Eras. Тя премахна парчето “Invisible String”, което се смята, че е посветено на актьора, и го замени с “The 1”, в което се пее за изгубената любов.
Но ето, че мина едва месец откакто научихме за раздялата на Тейлър Суифт и Джо Алвин, и се появиха нови твърдения за любовния ѝ живот.
На концерта на певицата в Нешвил е бил забелязан фронтменът на групата The 1975 Мати Хийли и вече има подозрения, че между него и Суифт са пламнали искри.
Всъщност двамата за първи път бяха свързани заедно през 2014 г., почти две години преди певицата да срещне Джо Алвин. През 2015 г. в радио интервю Мати Хийли обаче отрича между него и Тейлър Суифт да има романтични отношения.
“Срещнахме се, разменихме си телефоните по същия начин, по който много хора на света правят, и си говорехме от време на време. Тя е най-голямата поп звезда в света, а аз съм в Австралия. Не сме във връзка, нищо подобно не се случва”, споделя музикантът тогава.
Оттогава насам обаче неговите пътища и тези на Тейлър Суифт продължават да се преплитат. По време на концерт на групата му The 1975 в Лондон певицата се появява изненадващо, за да изпълнят в дует парчето “The City”. На събитието тя не пропуска да си направи и селфи зад кулисите с Дениз Уелч, майката на Мати Хийли, която качи кадъра в Instagram.
Дали между фронтмена на The 1975 и Тейлър Суифт наистина се е разпалил любовният пламък, все още не е сигурно. Не е изключено обаче приятелството им наистина да е прераснало в нещо повече.
Знае се, че и двамата музиканти работят с продуцента Джак Антоноф. Мати Хийли дори е признавал, че заедно с Тейлър са работили съвместно върху албума ѝ Midnights, но в крайна сметка общият им проект не се е появил на бял свят поради причини, които така и не са уточнени, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Луда радост за Иво Аръков, стана баща за първи път СНИМКИ

Иво Аръков стана татко за първи път, а радостната новина съобщи лично той в профила си в социалните мрежи, но не с пост, а в стори. Актьорът качи две снимки, които са достатъчно красноречиви за това, което му се случва в този момент И ако очаквате да видите традиционното бебешко краче или ръчичка, […]

Subscribe US Now