Ново бебе в кръга на кралското семейство

Кейт Мидълтън може и да се забърка във “фотошоп скандал”, крал Чарлз се бори с рак, както и вече бившата му снаха Сара Фъргюсън. Братът на бившата му съпруга принцеса Даяна пък призна, че е претърпял сексуално насилие.
И все пак покрай кралското семейство и свързаните с него има и добри новини. Например за бебето на лейди Кити Спенсър – дъщеря на Чарлз Спенсър, вече споменатият брат на принцеса Даяна.
33-годишната Кити се омъжи през 2021 г. за 63-годишния Майкъл Люис – британски бизнесмен с южноафрикански корени. До момента не беше съобщавано, че двамата са станали родители, но русокосият модел използва Осми март, за да съобщи тази новина.
“За мен да съм твоя майка е радостта на живота ми, мъниче. Обичам те безусловно. Честит Ден на майката на всички, които празнуват днес”, написа Кити в Instagram. Текстът е към кратко видео, на което я виждаме с бебе в ръце.
До момента лейди Спенсър не беше съобщавала да е бременна, а от снимките виждаме, че бебето вече е поне на няколко месеца. От коментарите на сестра й Амелия пък разбираме, че е момиченце: “Моята съвършена племенница”, пише тя.
Лейди Кити Спенсър се сгодява за магната Майкъл Люис още през 2019 г. Сватбата е две години по-късно, продължава цели три дни във Villa Aldo Brandini в Рим, а Доменико Долче и Стефано Габана лично са се погрижили за всички тоалети на булката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Братът на принцеса Даяна - жертва на сексуално насилие

За съжаление неприятните събития около кралското семейство не стихват. След като Кейт Мидълтън се опита да “потуши” съмненията за здравословното си състояние с нова снимка, часове по-късно тя трябваше да се извинява публично за това, че въпросния кадър е манипулиран. На този фон пък се появява новината, че братът на […]

Subscribe US Now