Трите грации на Испания

В официалните задължения на испанското кралско семейство напоследък все по-често се включват принцеса Леонор и инфанта София. Престолонаследничката и по-малката й сестра не пропуснаха и отбелязването на религиозен празник.
Двете придружаваха крал Фелипе и кралица Летисия в Сантяго де Компостела.
На 25 юли там се чества апостол Сантяго и това беше поводът кралското семейство да пристигне в града в провинция Галисия. Първото нещо, което Фелипе отбеляза в речта си, бяха съболезнования към пострадалите от пожарите в провинцията.
Въпреки природното бедствие, което засегна много места в Испания, настроението в Сантяго де Компостела беше приповдигнато. И за това без съмнение допринесоха кралицата и двете й дъщери.
Летисия беше отново изключително елегантна в оранжева рокля на испанския бранд Vogana, комбинирана с обувки и чанта Carolina Herrera. 16-годишната принцеса Леонор беше като копие на майка си в рокля Cayro в розово и червено, докато 15-годишната инфанта София беше заложила на по-момичешки модел рокля в небесносиньо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато шофьор на такси не е доволен от футболна звезда

Има футболисти, които са известни с щедрите си дарения. Има и такива, които не обичат да дават гласност на това за какво харчат парите си. Понякога обаче се случва хората да са недоволни от контакта с даден известен футболист. Хазир например, който е шофьор на такси, е изразил огорчението си […]

Subscribe US Now