Защо Джордж Клуни се чувства неловко

Миналият месец Джордж Клуни изуми всички с новината, че е снимал 80 пъти сцена с целувка с колежката си Джулия Робъртс за филма “Билет за рая”. Е, всъщност целуването е запечатано само в един дубъл, докато през останалите 79 са се смеeли.
По думите му всички са се забавлявали по време на прословутите снимки, но също така са се закачали с нейния разрушен “имунитет срещу статута му на сърцеразбивач”. И шеговито подмята, че два пъти е бил избиран за най-сексапилния жив мъж.
Въпреки това Клуни сподели, че се е чувствал неловко заради дългогодишното си приятелство с Джулия Робъртс. Двамата се познават повече от 20 години и за първи път се появяват заедно на екран в римейка на “Бандата на Оушън” от 2001 г.
Така, въпреки “титлата си” Джордж Клуни е смутен, когато семейството му го посещава на снимачната площадка на “Билет за рая” – разкрива той пред Today.
Джулия и Джордж разказват за първия си снимачен ден за филма, когато Амал Клуни и 5-годишните близнаци Александър и Ела пристигат при тях.
Тъй като Робъртс чувства децата на Клуни особено близки решава да ги изпрати да си опаковат багажа, за да не присъстват на заснемането на целувката, пише Insider. Според баща им цялата ситуация е можело да стане доста неприятна и се радва, че Александър и Ела не са били на “същинската част”. Все пак актьорът приема нещата с усмивка и шеговито си представя какво биха казали децата му по време на ласките му с Джулия Робъртс. “Какво правиш, татко? Какво става?”, биха попитали те, смята Клуни.
“Билет за рая” е по кината от 21 октомври.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вместо да извадят очи, изписаха вежди на "Ритон" преди концерта в НДК СНИМКИ

На 3 ноември зала 1 на НДК отново ще се пръска по шевовете заради “Ритон” и не с домати, а с цветя и любов ще осеят сцената феновете на най-успешния роден дует. Концертът на Катя и Здравко в столицата ще финализира повече от грандиозно турнето им из България, което тази година […]