Какво знаем за украинската половинка до Шон Пен

Продължи ли напред Шон Пен след раздялата си с Лейла Джордж през 2021 г. През май 2023 г. стана ясно, че всъщност вече го е направи, след като 62-годишният Шон беше забелязан да вечеря с 43-годишната Олга Коротяева в Малибу. И тъй като оттогава двамата биват засичани все по-често, решихме да се поровим за повече информация за това коя всъщност е новата половинка на актьора.
Daily Mail, които публикува първите техни снимки от срещата, съобщиха, че “не е известно от колко време” двамата се виждат, но очевидно са в романтична връзка, след като са зебелязани да си тръгват заедно в една и съща кола. 
Олга Коротяева всъщност е актриса, но истината е, че не се знае много за нея. Нейният профил в IMDB изброява последните й актьорски роли. Най-новото ѝ участие е в Blast от 2021 г. – режисиран от Ваня Пейрани-Виньес филм за “жена експерт по обезвреждане на бомби, която остава в капан в колата си с две деца и противотанкова мина, поставена под превозното средство. Тя и нейният приятел имат само един шанс да обезвредят бомбата и 30 минути, за да го направят.”
Олга има още няколко актьорски роли зад гърба си. Тя се появява в епизод на Myster Mocky Présente, два епизода на Banking District и в La vérité si je mens! 3. Естеството на тези проекти подсказва, че тя знае френски отлично.
След като се появиха първите снимки на Олга с Шон Пен, профилът ѝ в Instagram стана частен, но от Hollywood Life разясняват, че като информация на страницата ѝ има две емотикони със сърца – едно синьо, едно жълто, показващи цветовете на украинското знаме.
Припомняме, че самото начало на военния конфликт между Украйна и Русия, Шон Пен съвсем категорично зае страната на Украйна. Актьорът дори отиде там, но не за да се включи по някакъв начин във военните действия, а за да заснеме случващото се в документален филм. Близките отношения на актьора с украинския народ пък станаха причина Шон Пен да попадне в списъка на Русия с личности, на които се забранява да прекрачват границите ѝ. 
Шон Пен не се интересува от наложените руски санкции по никакъв начин, защото продължава категорично да засвидетелства подкрепата и уважението си към Украйна.
Актьорът отново посети Украйна в края на миналата година и дори подари един от своите Оскари на украинския президент Володимир Зеленски като “символ на вярата” в победата на страната в продължаващия конфликт с Русия.
Що се отнася до интимния му живот, преди връзката си с Олга Коротяева, Шон Пен имаше брак с Лейла Джордж, която е с 32 години по-млада от него. Двамата бяха женени само една година. Лайла, дъщерята на Винсент Д”Онофрио и Грета Скаки, се омъжи за Шон през август 2020 г. след четири години връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пищните празненства за пълнолетитето на принц Кристиян

Всеки човек иска да отбележи подобаващо денят, в който навърши 18 години, защото пълнолетието си е един изцяло нов етап от живота. Същото важи и за кралските особи, но при тях планирането на големия ден и празненствата започват доста по-рано. На 15 октомври принц Кристиян, внук на кралица Маргрете, ще навърши […]

Subscribe US Now