Ще се събере ли семейството за Коледа

Коледните празници наближават, а с тях и въпросите как точно ще минат те за британското кралско семейство. Това ще е първата Коледа без кралицата във Великобритания от 70 години насам и може да се окаже чудесен повод цялото семейство отново да се събере.
Дали това ще се случи обаче не е сигурно. Според кралският експерт Кейти Никълс това е малко вероятно. “Коледа е специално време за кралското семейство. Обичайно всички се събират и това става в замъка Сандрингам. Доколкото разбирам, крал Чарлз ще последва традицията, наложена от майка му, и ще събере всички там и тази година”, коментира тя пред ЕТ.
Никълс допълва, че тази година домакини на празничното събиране ще са Чарлз и кралицата-консорт Камила. Очаква се към тях да се присъединят принц Уилям и Кейт Мидълтън с трите им деца Джордж, Шарлот и Луис.
Покана за Коледа в Сандрингам са получили и херцозите на Съсекс – принц Хари и Меган Маркъл. “Доколкото разбираме обаче, те няма да пътуват до Великобритания, а ще прекарат празниците в Калифорния”, коментира Никълс.
Последната Коледа на Хари и Меган с неговото семейство е през 2018 г. Тогава двамата присъстват на празничната литургия в църквата “Мария Магдалена” в Сандрингам, а преди това участват и в празничния обяд за персонала в Бъкингамския дворец, която кралицата организира всяка Коледа, припомнят от ЕТ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това Годжи ли е?! Музикантът от Ку-ку бенд се ошишка, никой не може да го познае ВИДЕО

Музикантът от Ку-ку бенд Георги Милчев – Годжи не е от най-активните в социалните мрежи, но пък последното му клипче отприщи вълна от коментари. Забавният музикант втрещи с външния си вид, а някои дори не успяха да го познаят.  Той е подходил с чувство за хумор при заснемането на любителското […]

Subscribe US Now