Това е новата Мис България

Вчера, 10 ноември, бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Сара Младенова, Мис България 2021, се казва Александра Кръстева. От София е. На 19 години е. Висока е 175 см.
В оспорвана надпревара за короната на мис България, участие взеха 16 момичета – победителки от регионалните конкурси в страната.
Това число влизат представителки от София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Шумен, Пордим, Враца, Плевен, Русе, Берковица, Кърджали, Свиленград, Сливен и Хасково.
Участничките са на възраст между 18-25 години. Едно от изискванията в конкурса, освен физическа красота и интелект, е да могат да говорят свободно английски език и да служат за пример на младите момичета.
Що се отнася до Александра Кръстева, от профила ѝ в Isntagram, който има малко над 2000 последователи, разбираме, че обича кучетата. Освен това обича разходките сред природата и да кара ски. Съдейки по това колко добре изглежда по бански, сме сигурни, че и спортът е част от ежедневните ѝ грижи за тялото. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъно! Деси Слава се изложи брутално, ето в какъв вид се появи на участие ВИДЕО

Певицата Деси Слава съвсем го дава през просото и видимо не й се занимава вече с пеене и ходене по участия посред нощ. Доказва го последната й поява в столичен клуб, която накара гостите на заведението да се отвратят от непрофесионализма на любимката си, за която са платили висок вход, […]