Това е новата Мис България

Вчера, 10 септември, бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Александра Кръстева, Мис България 2022, се казва Елизабет Кравец. От Варна е и е на 17 години. Тя първо спечели конкурса Мис Варна. Тогава имаше дискусия в социалните мрежи за произхода й.
“Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Българка съм, варненка съм”, категорична е Елизабет Кравец.
Елизабет живее в България от 10 години. Майка й е българка, а баща й е наполовина евреин, наполовина украинец. Момичето е родено в Израел. Кравец е състезателка е по спортни танци – четири пъти е републиканска шампионка и е седма в света.
Пред NOVA, където даде първото си телевизионно интервю след конкурса, Елизабет каза, че е на сцената от малка, като дори в момента се готви за световно първенство, което е на 26 ноември в Белгия. Варненаката споделя още, че иска да учи дерматология и моден дизайн.
Първата подгласничка на Елизабет стана Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса Мис Шумен. Втората подгласничка е Антония Ванчева, която стана Мис Чирпан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайното дете на Илон Мъск

Биографичната книга за Илон Мъск, дело на Уолтър Айзъксън, американски писател, журналист и биограф, автор на бестселъри за Стив Джобс и Айнщайн, предстои да излезе утре, 12 септември. В нея читателите ще научат повече както за работата на предприемача, включително за “аферата” му с Twitter (сега X), така и за […]

Това е новата Мис България

Вчера, 10 ноември, бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Сара Младенова, Мис България 2021, се казва Александра Кръстева. От София е. На 19 години е. Висока е 175 см.
В оспорвана надпревара за короната на мис България, участие взеха 16 момичета – победителки от регионалните конкурси в страната.
Това число влизат представителки от София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Шумен, Пордим, Враца, Плевен, Русе, Берковица, Кърджали, Свиленград, Сливен и Хасково.
Участничките са на възраст между 18-25 години. Едно от изискванията в конкурса, освен физическа красота и интелект, е да могат да говорят свободно английски език и да служат за пример на младите момичета.
Що се отнася до Александра Кръстева, от профила ѝ в Isntagram, който има малко над 2000 последователи, разбираме, че обича кучетата. Освен това обича разходките сред природата и да кара ски. Съдейки по това колко добре изглежда по бански, сме сигурни, че и спортът е част от ежедневните ѝ грижи за тялото. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъно! Деси Слава се изложи брутално, ето в какъв вид се появи на участие ВИДЕО

Певицата Деси Слава съвсем го дава през просото и видимо не й се занимава вече с пеене и ходене по участия посред нощ. Доказва го последната й поява в столичен клуб, която накара гостите на заведението да се отвратят от непрофесионализма на любимката си, за която са платили висок вход, […]

Subscribe US Now