Тайното дете на Илон Мъск

Биографичната книга за Илон Мъск, дело на Уолтър Айзъксън, американски писател, журналист и биограф, автор на бестселъри за Стив Джобс и Айнщайн, предстои да излезе утре, 12 септември. В нея читателите ще научат повече както за работата на предприемача, включително за “аферата” му с Twitter (сега X), така и за личния му живот, част от който са нелекото му детство, сложните му семейни отношения и… тайното му трето дете с Grimes.
Да, именно от предстоящата книга, озаглавена Elon Musk, става ясно, че милиардерът и 35-годишната певица всъщност имат три деца, а не две, както се смяташе досега.
52-годишният Мъск и Grimes бяха романтично свързани през 2018 г. Първото им дете е вече тригодишният им син X Æ A-12, а дъщеря им Екса Дарк Сидеръл (Exa Dark Sideræl), с прякор Y, родена чрез сурогатна майка, е на почти две години.
Третото дете на основателя на Tesla и Space X пък е момче и носи името Техно Механикус (Techno Mechanicus), по прякор Тау. Така наследниците на Мъск стават вече 11 на брой.
Новината идва само ден след като бяха разкрити и имената на 19-месечните близнаци, които Илон Мъск има от Шивон Зилис, изпълнителен директор на Neuralink, една от компаниите, на които той е съосновател. Децата носят имената Страйдър и Азур, както става ясно от статия, публикувана в Time. В изданието се появява и първата публична снимка на Мъск с Шивон Зилис и двете им бебета.
След раждането им през ноември 2021 г., милиардерът първоначално не коментира новината, но след това написа в Twitter, че дава всичко от себе си, за да помогне в кризата с намаляващата раждаемост, която определи като “най-голямата опасност, пред която е изправена цивилизацията”, припомнят ни от E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария Силвестър се изпусна и издаде голяма тайна за bTV

Шармантната водеща Мария Силвестър се изпусна и хвърли бомбата, че се завръща на екран. Отново ще я видим да се вихри във bTV. Но зрителите се чудят какво предаване ще води Силвестър, след като свалиха “Бригада нов дом”. Дали култовото шоу ще се завърне на екран или от медията са […]

Subscribe US Now