Мария Силвестър се изпусна и издаде голяма тайна за bTV

Шармантната водеща Мария Силвестър се изпусна и хвърли бомбата, че се завръща на екран. Отново ще я видим да се вихри във bTV.

Но зрителите се чудят какво предаване ще води Силвестър, след като свалиха “Бригада нов дом”. Дали култовото шоу ще се завърне на екран или от медията са намерили нещо ново за любимия си кадър?! 
Оказа се, че “Бригада нов дом” се завръща с нов сезон, а Мария е на седмото небе, че отново ще може да се вихри на екран. Още повече, че никой не прие свалянето на предаването, тъй като предишните му пет сезона отбелязаха огромен успех. 

Шоуто на Би Ти Ви умело съчетава социалната тема за хора с проблеми с тази за ремонтите и обзавеждането, от която се интересува почти всеки, особено ако домът му има нужда от реновиране. Вече 2 години текат единствено повторения на старите сезони и хората се питат кога ще върнат „Бригадата” в ефира на Би Ти Ви.
Това ще стане съвсем скоро, намекна водещата на шоуто Мария Силвестър. Тя използва страницата си в Инстаграм, за да съобщи новината. Тв звездата публикува свои снимки от откриване на изложба на Иво Димчев. Един от последователите й, подписващ се с псевдонима „има_такъв_прост_народ”, коментира кадрите по този начин: „искам си работния гащеризон и да сваляш тапети, да мърморясваш, после да удариш едно мече и накрая да посрещнеш буса на улицата. Нищо хубаво не пожелавам на виновния да го няма любимото ми предаване.” Мария Силвестър му отговаря: „Тихо сега… задръж още малко!”, от което става ясно, че скоро ще има нови епизоди./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Шарлийн и Алберт го направят шест пъти за една седмица

В последните месеци слуховете за обтегнатите отношения на принцеса Шарлийн и принц Алберт отново са на дневен ред. Въпреки това ги видяхме не веднъж и два пъти заедно на светски събития. Не пропуснаха и редовната си семейна ваканция на морето, което още повече ни обърква но отношение на състоянието на […]

Subscribe US Now