Рики Мартин наруши мълчанието около развода си

В началото на юли Рики Мартин и Джуан Йосеф изненадаха всички, когато обявиха, че се развеждат. Но след шест години брак двамата явно са готови да продължат живота си в различни посоки.
Месец след новината за раздялата, Рики Мартин вече е готов да сподели повече за решението, което явно е било по взаимно съгласие, както и за отношенията си с вече бившата си половинка.
В интервю по Telemundo певецът разкрива, че когато светът е научил за раздялата му с Джуан Йосеф, двамата вече са били преминали през най-трудната емоционална част. “Гледахме се в очите и се усмихваме, прегръщахме се и преминахме през възходи и падения, плачехме заедно и се смяхме заедно.”
Тези думи на Рики Мартин ни оставят с впечатлението, че с бившия си вече съпруг продължават да са в добри отношения. И певецът го потвърждава. Той издава, че двамата се разбират по-добре от всякога и са преминали през раздялата си спокойно и с разбиране.
“Дори казах на Джуан, че трябва да напишем книга за това как хората да се развеждат правилно. Всъщност, ако някой се развежда, елате и поговорете с нас, защото вече знаем как става”, казва шеговито Рики Мартин.
Той разкрива още, че разводът се е случил много по-лесно, отколкото са си мислили и двамата, но пък новината е била абсолютно изненадваща за децата им – Лусия (4 г.) и Рен (3 г.).
“Децата ни никога не са ни виждали с Джуан да се караме”, разказва още Рики Мартин и уточнява, че с бившия си съпруг винаги са решавали проблемите си просто с разговор.
Разбира се, грижата за двете им деца си остава приоритет за певеца и сирийско-шведския художник. Рики Мартин от своя страна има и още две, по-големи деца – 14-годишните близнаци Матео и Валентино, припомнят ни от E! News.
Но в интервюто си заявява, че изобщо не бърза да ходи отново по срещи. “Искам да си прекарам добре, искам да се наслаждавам на живота… но да, виждам се в друга връзка. Не говоря за близкото бъдеще, но ми харесва да съм влюбен”, споделя още Рики Мартин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Болна, тъжна и изтощена - Бела Хадид, както не сме я виждали досега

Свикнали сме да я виждаме в целия й блясък и в перфектна форма на модния подиум. Супермоделът Бела Хадид винаги е била в центъра на вниманието, но в последните месеци се скри от хорските погледи и има сериозна причина за това. Защото и тя преди всичко е човек. През пролетта […]

Subscribe US Now