Полувремето на Супербоул 2024 – голямото завръщане на Ъшър

Супербоул е едно от най-впечатляващите, грандиозни, гледани и коментирани спортни събития в света. И тази година финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ на направи изключение и освен на феновете на спорта, привлече интереса и на всички, на които им се гледа истинско музикално шоу.
Полувремето на мача по традиция е запълнено както с реклами за милиони, така и с изпълнение на живо, което е по-различно от всички други. За всеки изпълнител е истинска привилегия да получи покана да се качи на тази сцена, като липсата на хонорар е изцяло компенсирана от незабравимото преживяване и адреналина, който носи това, че за по-малко от 15 минути трябва да покажеш най-доброто, на което си способен.
Миналата година тази чест имаше Риана, която беше в напреднала бременност, но това не й попречи да се представи страхотно. Тази година, преди Канзас Сити Чийфс да вдигнат купата на Супербоул за втора поредна година, на сцената излезе една друга звезда, за чиято музика си спомняме с голяма носталгия – рапърът Ъшър.
45-годишният изпълнител, който стана истинска звезда само за нощ с хита си “Yeah!”, напомни за себе си по най-добрия възможен начин пред 65-те хиляди зрители в Allegiant Stadium и милиони пред екраните. С впечатляващите си танцувални умения и неизчерпаема енергия, той ни накара да запеем отново песни, които си припявахме преди повече от десетилетие. Бавните R’n’B парчета получиха нов аранжимент специално за събитието.
Освен благодарение на многобройния оркестър и десетките танцьори на сцената, изпълнението на Ъшър стана още повече заради гост-изпълнителите, които се включиха в него. Алиша Кийс успя да забави темпото и да спре времето за няколко минути с изпълнението си на баладата “If I Ain”t Got You”.
На сцената излязоха още will.i.am, Jermaine Dupri, Ludacris и H.E.R, които също допринесоха за парти настроението.
Финалът на изпълнението на Ъшър очаквано беше неговият най-голям, 20-годишен, но неостраяващ хит, който накара всички в залата да затанцуват. А като заговорихме за танци, безспорно те бяха най-впечатляващата част от тазгодишното полувреме на спортното събитие.
С блестящите си тоалети и пластични движения, които изпълняваше перфектно дори на кънки, рапърът ни върна в едно време, когато певците бяха и истински артисти, които знаят как да накарат публиката да не откъсва очи от тях.
И явно това запомнящо се изпълнението на Супербоул 2024 е само загрявка за всичко ново, което ни очаква от Ъшър, защото два дни преди него той представи новия си албум – Coming Home. Какво по-добро завръщане там, където си от 30 години, пише Guardian.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това е обновената Puma на Ford

По-рано тази седмица Ford представиха обновената версия на най-продаваната им кола във Великобритания – Puma. По компактния кросоувър са направени някои промени, които имат за цел да освежат модела. В интериора например прави впечатление вдъхновения от някои спортни модели кокпит. Екраните се намират високо и под ъгъл към шофьора, докато физическите бутони са […]

Subscribe US Now