Джулиана Гани призна за бременността с тази СНИМКА

Дали е бременна Джулиана Гани за втори път или не, е въпрос, който продължава да провокира вниманието на последователите на силиконката в социалните мрежи.

Плеймейтката, която сияе в прегръдките на новия си любим – полицаят Теодор Гецов, очевидно е готова не само да му роди дете, а тя да стане майка за втори път, но и всичко останало. Както се казва обаче в случая, всичко е въпрос на време. 
Джулиана Гани бременна от новия си СНИМКА
Факт е, че след раздялата си с Илиян Найденов, Джулиана е буквално като отвързана – не спира да пътува, да демонстрира още по-предизвикателни фотоси от екзотични кътчета на света и най-вече – колко е влюбена в новия си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Люти нападки към Джулиана Гани заради… СНИМКА 18+
Наскоро стана ясно, че и двамата си мечтаят за момиченце, за което вероятно и работят активно. А докато то стане факт или поне докато дойде момента новината да бъде разгласена, Джулката предпочита да качва шеговити колажи на… бременни жени./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс Богданска направи нещо недопустимо със сина си, възмути всички СНИМКИ

Алекс Богданска направи нещо, което бе невъзможно да не предизвика всеобщото възмущение в социалните мрежи. Наскоро прясно разведената моделка показа стори със сина си Габриел, от което става ясно, че той се вози на предната седалка до майка си без предпазен колан. По закон деца на неговата възраст би трябвало […]

Subscribe US Now