Мария се развежда за трети път! Бракът й с Миро издържа само 7 месеца

Мария и съпруг №3 Мирослав са пред развод само седем месеца след сватбата, пише “Уикенд”.

Заралийката и бизнесменът се изпокарали след последната им обща почивка в Гърция. Отварачката заливаше мрежата със снимки и клипове от почивката си, но изведнъж семейството се изпокарало жестоко в южната ни съседка, прибрало се скоростно в България и се очаква всеки момент да подадат документи за развод.

Не е ясно каква е причината, като една от версиите е, че някой е кръшнал от брачното ложе. Второто предположение е за децата на Миро, които така и не могли да приемат новата жена на татко си и постоянно правели номера, въпреки че тя се стараеше да ги хвали по медиите.
“Уикенд” твърди, че Мария е изтрила и всички общи снимки с Миро Дзвера, но това не отговаря на истината. В нейния инстаграм профил присъстват и фотосите от сватбата, и останалите им снимки от почивки и заведения.
Това е трети брак за миньончето, което обяви, че може да се върне в чалгата. Първият е с Димитър Андонов и издържа 5 години, а вторият-с Християн Гущеров просъществува три години. Ако е вярно, че и този приключва, ще е издържал рекордно кратко-7 месеца./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жалко! Албена Михова се изложи брутално, нейни колеги я съжаляват ВИДЕО

Актрисата Албена Михова го е закъсала с парите и срещу скромна сума се е навила да се излага до безобразие. За разлика от повечето й колеги от арт средите, Михова се оказа меркантилна и че за пари е готова на унижение. В същото положение е и Христо Гърбов, който на […]