Много работа, младо гадже и никакъв контакт с децата – какво се случва с Брад Пит

Достатъчно доволен от живота ли се чувстваш, когато кариерата ти е в подем, а любовният ти живот процъфтява? Вероятно подобна мисъл се върти в главата на Брад Пит, който има с какво да се похвали напоследък.
Преди часове видяхме първи трейлър на филма F1 с участието на 60-годишния актьор. Той пък се появи на публично събитие във Великобритания заедно с Инес де Рамон – жената, с която има връзка вече повече от година.
Има ли връзка и с шестте си деца от Анджелина Джоли? Отговорът на този въпрос е малко по-сложен. Големите – 22-годишният Мадокс, 20-годишният Пакс, 19-годишната Захара и 18-годишната Шайло се отрекоха от баща си по един или друг начин.
За Брад Пит остана възможността да се опита да оправи отношенията си поне с 15-годишните близнаци Вивиън и Нокс. “Той реално няма никакъв контакт с по-големите си деца. Връзката му с по-малките в последните месеци е ограничена, защото е зает със снимки”, коментира източник на People.
Източникът уточнява още, че децата живеят с Анджелина Джоли почти през цялото време, но Брад Пит има право да посещава непълнолетните си отрочета – нещо, което очевидно не прави заради натоварения си график в последните месеци.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Шарън Стоун губи 18 милиона долара

От началото на годината Шарън Стоун е решила, че ще бъде откровена и споделя най-различни травмиращи моменти от миналото си. Като например, че продуцент я е притискал, за да спи с него. А от последното ѝ интервю за The Hollywood Reporter разбираме още смущаващи неща от миналото на актрисата. Тя връща лентата назад […]

Subscribe US Now