Камерън Диас все пак го направи

Може би понякога сме се замисляли какво се случва с Камерън Диас – звездата, която толкова бяхме свикнали да виждаме на екран в края на 90-те години и която в впоследствие, все още във върха на славата си, сякаш изчезна.
Всъщност, актрисата просто реши да отвори нова страница в живота си и да се посвети на много по-важни неща. Като брак, семейство, личен живот и дори собствен бизнес с марка вина.
Но, явно, оказва се, кроткия живот и седенето вкъщи не е за всеки. Поне не и за Камерън. След близо десет години пауза, актрисата реши отново да се завърне към киното. В момента тя участва в снимките на новата продукция на Netflix Back in Action.
И това е причината Камерън да се вози в моторна лодка сред нощен Лондон – облечена в дискретен черен костюм и зад кормилото на превозното средство. Освен Диас, актьорският състав на екшън-комедията е допълнен от Джейми Фокс и Глен Клоуз.
Още през октомври 2020 г., филмовата звезда сподели пред Наоми Кембъл в шоуто ѝ No Filter, че някой ден би искала отново да се върне в киното. “Не знам кога точно ще се случи това, но със сигурност един ден просто ще се случи”, каза тогава Камерън.
E, очевидно моментът вече е дошъл. Всъщност, новината бе разкрита още през миналия юни г., когато 55-годишният носител на Оскар Джейми Фокс, сподели в социалните мрежи телефонен разговор между него и Диас. “Камерън, надявам се, че не си ядосана, че направих това, но сега вече няма връщане назад”, написа тогава актьорът и уточни, че снимките за филма започват малко по-късно през същата година. Диас от своя страна прие всичко с чувство за хумор, подчертавайки, че няма търпение да започне работата си по новия проект.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гафът в епизод 6 на "The Last Of Us: Последните оцелели"

Делят ни часове до пускането на седми епизод на “The Last Of Us: Последните оцелели” в HBO Max и няма как да не го очакваме с нетърпение. Основната причина е, за да разберем какво точно се е случило с Джоел (Педро Паскал) и каква ще бъде неговата съдба. Е, тийзърът […]

Subscribe US Now