Виктория от “Един за друг” става плеймейтка след формата СНИМКИ

Една от най-атрактивните двойки в “Един за друг” несъмнено са Виктория и Явор. Двамата са заедно от 10 години и имат дъщеря, а амбицията им да спечелят крайната победа в риалити формата, със сигурност е много голяма.

Нежната половинка в двойката обаче, е позната на феновете далеч преди появата си в шоуто, защото беше адреналинка в “Господари на ефира”, а към днешна дата има личен салон за красота. Явор пък, е кондиционен треньор и паралелно с това работи в софтуерна компания. 
Бомба! Тази любима двойка от “Един за друг” ще си имат бебе СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Viktoriq Kuzmanova (@viktoriq_v_key)

Вероятно за изненада на мнозина, двамата имат кратка раздяла зад гърба си, която продължава около половин година, но в момента може да се каже, че възраждат любовта си пред цяла България. И бързо станаха една от най-харесваните двойки в къщата. Виктория впечатлява във всеки епизод с предизвикателните си тоалети, които може би показва неслучайно.

Тази любима двойка от “Един за друг” напусна състезанието
Според последните горещи слухове, тя държи да подчертава сексапила си, защото редица модни скаути вече са й хвърлили око и почти сигурно ще й отправят доста примамливи предложения за бъдеща професионална реализация. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Viktoriq Kuzmanova (@viktoriq_v_key)

Близки до двойката твърдят дори, че мастити бизнесмени вече са искали да й предлагат да става плеймейтка и да се снима по оскъдно облекло, но дали това е стигнало до Виктория и как е реагирала тя, все още не е ясно. Е, ако скоро я видим в провокативна фотосесия, със сигурност ще стане ясно./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Viktoriq Kuzmanova (@viktoriq_v_key)

Източник: blitz.bg
Next Post

Тежките ограничения, които София Копола налага на своята дъщеря

Децата на популярните личности също биват наказвани от родителите си. В не особено приятна семейна ситуация попадна преди дни дъщерята на София Копола. Оказва се, че 51-годишната известна режисьорка е доста строга по отношение на възпитанието и не прави компромиси. София стигна дори до там да затвори Роми Марс в […]

Subscribe US Now