Сгреши ли Хари Стайлс с драстичната промяна на вида си

Новата визия на Хари Стайлс изключително развълнува социалните мрежи. Още през изминалата седмица, феновете реагираха бурно на променения външен вид на певеца на “As It Was”.
29-годишният изпълнител официално дебютира с почти обръсната глава на официалното парти в Лондон, представящо новия аромат на марката му парфюми Pleasing.
А снимка, която впоследствие сподели в профила на марката в Instagram, предизвика тонове коментари и реакции от страна на почитателите.
Някои от тях харесват новия външен вид на Хари, докато други смятат за грешка, че се е сбогувал с известните си къдрици. Но все пак болшинството от тях са сигурни, че ще мечтаят за Стайлс със или без неговите характерни кичури и са непоколебими в убеждението си, че звездата му все още грее ярко.
Ексцентричният стил на Хари Стайлс и косата му винаги са се възприемали като едно цяло, още от времето на дебюта му в One Direction през 2010 г. Хитмейкърът е я е носил по различни начини през годините, включително и с дължина до раменете.
Стилистът на Стайлс – Аяе Ямамото, която се грижи за сценичната му визия, знае много добре силата, която всяко нещо оказва върху поддръжниците на звездата. “Феновете са пристрастни дори и за косата му”, казва тя пред People. “И винаги, когато получавам хубави отзиви за прическата му, съм много щастлива.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

70-годишният Сашо Диков втрещи със секс признания: ето колко жени е "обърнал"!

Сашо Диков отново напомни за себе си и то как. 70-годишният спортен журналист реши да направи тв изповед за живота си, в който любопитните моменти със сигурност са безброй. Пред Диана Любенова по БНТ Диков успя буквално да шашне зрителите, а и водещата, с откровенията си. Може и да е […]