И Мария Игнатова изду джуки, сложи скули и ботокс СНИМКИ

И Мария Игнатова доказа, че суетата е по-силна от всичко, дори и от личните принципи. Ако доскоро сте си мислели, че тв водещата разчита само на спорт и някоя и друга безобидна разкрасителна процедура, за да изглежда добре, то картинката вече е доста по-различна – и в полза на естетитчната хирургия.

Последователи на блондинката в социалните мрежи с изненада установиха, че вече и тя е в отбора на популярните ни дами, прибегнали до скалпела, за да се чувстват достатъчно красиви. Ето, че Мария Игнатова вече е с увеличени устни, подобрени скули и ботокс. А от естественото й излъчване е останал само благ спомен.
Ето как паркира Мария Игнатова и какво предизвика… СНИМКА

“Заприличала е на Муки”, гласи един от многото коментари по адрес на Игнатова, която преди девет месеца мина под венчилото с Ивайло Цветков – Нойзи. Какво още е решила да си коригира тв водещата, все още не става ясно, но както е тръгнала, съвсем ще се обезличи, притесняват се нейни фенове.
Ето какво прави всяка сутрин Мария Игнатова СНИМКА
Доскоро Игнатова пускаше активно постове, в който показваше колко здраво залага на тренировките с гирички у дома, за да поддържа формата си все така перфектна. За вида на лицето обаче, това явно съвсем не й е достатъчно.

Дали причината бившата изгора на Димитър Рачков да се реши на подобни корекции е мисълта, че любимият й Нойзи може да се загледа в някоя по-млада от нея или просто е достатъчна и идеята за безграничната женска суета, само времето ще покаже… и постовете на Мария Игнатова в социалните мрежи, разбира се./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нови проблеми за кралицата

В последните месеци здравето на кралица Елизабет не е толкова крепко, колкото са свикнали поданиците й в последните години. Проблеми с мобилността я принудиха да пропусне поредица от знакови за короната събития. Какво би се случило, ако 96-годишната кралица не успява да върши седмичните си задължения? Става дума за обичайната […]

Subscribe US Now