Изненада: Върнаха влюбените Петър и Моника във “Фермата” и…

Най-горещата любовна двойка на “Фермата” неочаквано се завърна в риалитито. Петър и Моника нахълтаха в стопанството и оставиха в ступор съотборниците си от “Елбетица”. Двамата влязоха в предаването с останалите елиминирани играчи от зеления и червения отбор, но не, за да се състезават отново, а за да изненадат оцелелите и да им дадат кураж седмица преди големия финал.

С появата си Петър се втурна към продавачката на цветя Еми, която беше най-вярната му фенка. “Сега има една основна цел – ти да си на финал и да спечелиш! Вярвам в теб!”, прошепна й на ухото той. “Ти си нашият човек, всички сме зад теб”, увери я и Моника.
Тежка драма в семейството на Коко от “Фермата”, той призна, че…

Еми, която е най-работливата участничка през този сезон, остана поласкана от вниманието им.
“Не вярвах че ще спечеля сърцето дори на един човек във “Фермата”, но много хора ми казаха, че съм най-силната жена тук и че вярват в мен”, заяви тя.
Коко от “Фермата” се изповядвал на телефона на доверието и…
Повечето бивши участници от “Канатица” пък казаха, че искат да видят футболиста Коко на финал. Преди последната права двата враждуващи отбора разрушиха оградата, която делеше стопанството на “ад” и “рай”, и седнаха на една маса. До края на предаването ще живеят заедно в охолство, без да се лишават от нищо./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето кой печели финала и голямата награда в "Игри на волята"

Броени часове преди големия финал на “Игри на волята” стана ясно и кой е големият победител. Едва ли ще учудим най-верните зрители на формата, които следят развоя на събитията в него още от ден първи. Е, големият победител тази вечер ще бъде Иван Рълев, а веднага след него на почетните […]

Subscribe US Now