Бен Афлек – “героят” на Дженифър Лопес, който отново е с Дженифър Гарнър

Вчера, 16 юни, в много страни се отбеляза Деня на бащата. Празникът се превърна в поредния повод да видим Бен Афлек в компанията на бившата му съпруга Дженифър Гарнър. Очаквано, актьорът бе в компанията на децата си, а междувременно настоящата му съпруга изненада всички.
Напоследък все по-упорито се говори, че с Дженифър Лопес са пред неизбежен развод. А по снимките и поведението им оставаме с впечатлението, че не певицата е тази, която страда повече от така създалата се ситуация. Ясно е, че двамата с Афлек имат известни разминавания във вижданията си, но далии ще успеят да ги преодолеят, само времето ще покаже.
Но Джей Ло не пропусна да използва празника, за да отдаде заслуженото уважение на своята половинка. “Нашият герой”, написа тя към снимка на младия Бен Афлек, която сподели в историите си в Instagram. “Честит Ден на бащата”, допълни още тя.
За някои този поздрав сигурно е изненада, защото съпрузите нямат общи деца. Но явно актьорът си го е заслужил с отношението и грижите както към Лопес, така и към нейните наследници от брака й с Марк Антъни.
Но съвсем очаквано Бен Афлек беше там, където трябва да бъде – при своите биологични деца. Той бе заснет да отива в дома на Дженифър Гарнър, където явно са прекарали поредния семеен празник. А междувременно Лопес прекарва пълноценно време с близнаците си и крои планове за бъдещето. Дали в тях е отново сама – скоро ще разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси трио на хоризонта - какво събра Елизабет Кравец, Теодора Мудева и Мирела Илиева

Лято е и снимките по бански в социалните мрежи се увеличават правопропорционално на градусите навън. И докато някои събират тен по родните плажове, други го правят на хиляди километри от България.  През изминалия уикенд попаднахме на не една и две снимки именно в социалните мрежи от Филипините – мястото, където […]

Subscribe US Now