Секси трио на хоризонта – какво събра Елизабет Кравец, Теодора Мудева и Мирела Илиева

Лято е и снимките по бански в социалните мрежи се увеличават правопропорционално на градусите навън. И докато някои събират тен по родните плажове, други го правят на хиляди километри от България. 
През изминалия уикенд попаднахме на не една и две снимки именно в социалните мрежи от Филипините – мястото, където се снима новото риалити “Островът на 100-те гривни”. На тях виждаме две носителки на титлата Мис България – Теодора Мудева и Елизабет Кравец, както и модела Мирела Илиева.
Няколко седмици след като стана ясно, че отнемат титлата й, доскорошнатa Мис България 2023 се впуска в ново приключение и очевидно не тъжи за този развой на събитията. От публикациите виждаме, че компания на екзотичната дестинация й прави нейната половинка Атанас Пелтеков.
Елизабет Кравец публикува и два кадъра по бански с другите две красавици, които събрахa над 20 хиляди харесвания. Трите са в секси пози под палмово дърво, а океанът е техният фон. “Мис България х2 и Мис Мирела”, гласи описанието. “Най-красивите жени в България”, пък са някои от коментарите.
В профила на Теодора Мудева откриваме и кратко видео с Мирела Илиева, към което е написала “Когато си добър в социалната игра”. И все още остава загадка каква точно роля има звездният отбор, заминал за “Островът на 100-те гривни”, част от който е и Валери Григоров.
Практиката при други подобни риалитита е участниците да не се разкриват по този начин, особено още в началото на снимачния процес. Но очевидно това предаване ще е по-различно от останалите.
Припомняме, че Мирела Илиева и Теодора Мудева участваха в “Игри на волята”, така ще оцеляването в по-сурови условия не им е непознато. А Елизабет Кравец е професионален спортист, което със сигурност ще й помогне.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как и за кого Джордж Клуни и Джулия Робъртс събраха милиони

По върховете на властта в САЩ напоследък е доста напечено, предвид разгорещената предизборна кампания. Междувременно първо стана ясно, че Доналд Тръмп вече е първият в историята на страната осъден президент. Само дни след това пък разбрахме, че Хънтър Байдън – синът на Джо Байдън, пък също е записал името си […]

Subscribe US Now