Забавленията на Лорън Санчес и Джеф Безос в Гърция

Когато си Джеф Безос, можеш да се отдадеш на ваканция по всяко време на годината и на всяко място на планетата. Най-богатият човек на земята обаче избира съвсем традиционния за целта месец юни и твърде близка до нас дестинация – Гърция.
За пореден път 60-годишният създател на Amazon пристигна с яхтата си край гръцките брегове, като, разбира се, беше в компанията на годеницата си Лорън Санчес.
54-годишната журналистка демонстрира апетитните си форми с няколко различни прилепнали рокли в зависимост от дестинациите, на които се забавляваше двойката. Те първо се разходиха из романтичния остров Хидра.
Санчес беше избрала къса лилава рокля за вечеря края морето. Последва и популярният Миконос, където тя заложи на дълга и жълта рокля, отново демонстрираща фигурата й. Безспорно най-любопитната част от ваканцията на двойката в Гърция се оказа компанията им – те бяха заедно с един от тримата синове на Безос.
За разлика от Санчес, Безос и вече бившата му съпруга Макензи Скот пазят децата си далеч от хорските очи и, освен първородния Престън, дори и имената на останалите двама сина и една дъщеря не са известни на медиите, пишат Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джъстин Тимбърлейк пиян зад волана - ето как се стигна до ареста му

Не са редки случаите, в които популярни личности правят грешки и нарушават закона. Джъстин Тимбърлейк пък е едно от последните нови попълнения към отбора на известните, които са имали проблеми със закона. Вчера, 18 юни, изпълнителят е бил арестуван в Ню Йорк, защото е употребил алкохол, а след това се е качил […]

Subscribe US Now