Джъстин Тимбърлейк пиян зад волана – ето как се стигна до ареста му

Не са редки случаите, в които популярни личности правят грешки и нарушават закона. Джъстин Тимбърлейк пък е едно от последните нови попълнения към отбора на известните, които са имали проблеми със закона.
Вчера, 18 юни, изпълнителят е бил арестуван в Ню Йорк, защото е употребил алкохол, а след това се е качил зад волана на автомобила си и е шофирал в нетрезво състояние.
От доклада на полицията става ясно, че 43-годишният Тимбърлейк не е спрял на знак STOP, а също така не е спазвал лентата за движение. Това поведение е довело до спирането на автомобила му от полицията.
След като е било установено, че е употребил алкохол, Джъстин Тимбърлейк е бил откаран в районното, където е прекарал нощта и е бил освободен на сутринта. Бързо бе разпространена и снимка след задържането му (виж по-горе).
От документите по случая става ясно, че очите на изпълнителя са били кървясъли и от него се е носела силна миризма на алкохол. Говорът му също е бил забавен и се е представил зле на всички стандартни полеви тестове за трезвеност, пише The Hollywood Reporter.
Джъстин Тимбърлейк също така първоначално е отказал да направи тест с дрегер и е заявил на полицаите, че е изпил само едно мартини, пише People. Изпълнителят ще трябва да се яви в съда на 26 юли, за да бъде разгледан случаят му.
Още този уикенд Тимбърлейк има насрочени два концерта в United Center в Чикаго и още два в Madison Square Gardens на 25 и 26 юни. Те са част от турнето му Forget Tomorrow World Tour, което е в подкрепа на шестия му студиен албум Everything I Thought I Was.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джорджия Мей Джагър - дъщерята на Мик Джагър, е бременна с първото си дете

Въпреки че е модел и дъщеря на Мик Джагър – фронтмена на Rolling Stones, Джорджия Мей Джагър се стреми да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. В свое интервю за Harper’s Bazaar U.K. миналата година тя споделя, че винаги е искала да запази живота си възможно най-нормален […]

Subscribe US Now