Ани Хоанг взриви всички със СНИМКИ 18, на които си мачка гърдите

Певицата Ани Хоанг определено знае как да провокира мъжкото внимание и винаги го прави по скандален начин. Наш репортер попадна на няколко горещи кадри на половинката на режисьора Люси Иларионов, на които си мачка гърдите. 

Изпълнителката с дръпнатите очи без свян се гали и пипа, което със сигурност действа възбуждащо най-вече на последователите й от мъжки пол. 
Певицата така е подхванала гръдната си обиколка в шепи, че изглежда по-голяма отколкото е в действителност. Ани е една от малкото певици, кяото все още не е напълнила пазвата със силикон. 

Ани като цяло има по-натурална визия и избягва всякакви пластични и естетични интервенции. Напоследък се е отдръпнала от музикалната сцена и не прави нови песни, от което недоволстват нейните почитатели. Но пък вероятно най-накрая е разбрала, че няма смисъл да си хвърля парите за нови клипове и песни. 
Все по-чести са въпросите за дете, тъй като годинките си минават, а с Люси все още не са се престрашили да станат родители. Той отдавна призна, че Ани се дърпа на тази тема и той е спрял да я притиска, за да не го остави./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как се забавляват Хю Джакман и жена му

Свикнали сме да приемаме, че холивудските бракове не устояват дълго на времето. Оказва се, обаче, че дори и на място като Холивуд има изключения. И двойки, които се радват на дълъг и щастлив съвместен живот. Пример за това е семейството на Хю Джакман. Актьорът и съпругата му Дебора-Лий Фърнес вече се […]